Bedrukking

Bij In Beeld Reclame streven we ernaar om uw logo of tekst op kleding tot in perfectie af te drukken. We maken gebruik van drie verschillende bedrukkingstechnieken, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. Hieronder vindt u een beknopte beschrijving van elke techniek:

1. Transfer:
Transfer is ideaal voor klanten die een logo of tekst op een kledingstuk willen, vooral voor kleine of eenmalige oplages. Deze techniek omvat het afdrukken van het logo of de tekst op een speciaal vel, dat vervolgens met behulp van hitte op de stof wordt overgebracht.
Het grote voordeel is dat het per stuk kan worden bedrukt, wat het geschikt maakt voor unieke of persoonlijke ontwerpen.

2. Zeefdruk:
Textiel zeefdruk is de meest gebruikte techniek, vooral bij grotere oplages (vanaf 25 stuks). Houd er rekening mee dat er een maximum drukformaat van 38 x 42 cm is op zowel de voor- als achterzijde. Bij deze methode wordt een zeefraam gebruikt waar inkt doorheen wordt gedrukt, direct op de stof. Zeefdruk is kosteneffectief en geschikt voor grotere projecten.

3. Borduren:
Borduren geeft een kledingstuk een robuuste, chique en duurzame uitstraling. Met deze techniek wordt het logo of de tekst met behulp van garen of draad op de kleding aangebracht. Borduren is ideaal voor wie op zoek is naar een hoogwaardige afwerking en duurzaamheid.

Bij In Beeld Reclame staan we gereed om u te voorzien van advies over de meest geschikte bedrukkingstechniek voor uw specifieke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakt advies en ontdek hoe we uw ontwerp tot werkelijkheid kunnen brengen.

Bedrukking
Gele achtergrond